Vakuovací sáčky 400x500 mm
Vakuové sáčky jsou ideálním řešením pro balení především potravinářského sortimentu. Tyto vakuovací sáčky najdou využití v kuchyních, jídelnách a dalších gastro provozech.
Hlavní výhodou vakuovacích sáčků je možnost zavaření sáčku a možnost dlouhodobého uskladnění potravin. K zavakuovaným potravinám se nedostane kyslík, mikroorganismy se tak nemohou rozvíjet a potraviny si tak uchovají déle své aroma, chuť, vitamíny a minerály.
Tyto vakuové sáčky jsou vhodné k uskladnění potravin nejen na suchých místech, ale také v chladničce či mrazničce.
Vakuovací sáčky dokonale těsní a odolávají teplotám do 100 °C
Sáčky na vakuování můžete používat opakovaně, a to jak na syrové, tak i na předvařené a uvařené potraviny, jako jsou ryby, uzeniny, sýry, maso, zelenina, ovoce, hotová jídla, zeleninové saláty, ořechy, cereálie, sušenky či pečivo.
Jedná se o opakovaně použitelné vakuovací sáčky vyrobené z odolného materiálu, nehrozí tak protržení a nežádoucí vysypání obsahu sáčku.
Výhody vakuovacích sáčků:
V balení je 100 ks vakuových sáčků.
Zákazníci také hledají: vakuové sáčky, sáčky k vakuování, pytlíky na vakuování, vakuovací pytlíky, vakuovací sáčky